Här hittar du frågor och svar om Vård


Vad kan jag göra åt dålig lukt från fötterna?

Om du har kraftig fotsvett bör du använda strumpor av naturmaterial, till exempel bomull, och skor som låter fötterna andas för att minska tillväxten av de svampar och bakterier som orsakar dålig lukt. Ett annat sätt att förebygga besvärliga svampinfektioner är att använda en antibakteriell fotdeodorantspray. Om du har besvärande fotsvett kan en lukthämmande kräm hjälpa, men det är också mycket viktigt att ta hand om skorna. Använd en spraydeodorant för skor eller innersulor med aktivt kol för att bli av med dålig lukt.

Scholl Fresh Step Anti-Perspirant

Vad ska jag göra åt mina liktornar?

Först och främst – välj bekväma skor för att förebygga uppkomsten av liktornar. Om du ändå har råkat ut för liktornar kan du antingen ta bort dem eller skydda dem. Testa med borttagningskrämer och använd fotfil efter fotbad. För att skydda liktornar, lindra smärta och minska obehag på grund av friktion och skav kan du använda skyddande plåster av textil, latex eller gel.

Scholl 2i1 Express Liktornsbehandling

Vad ska jag göra åt mina liktornar?

Först och främst – välj bekväma skor för att förebygga uppkomsten av liktornar. Om du har råkat ut för liktornar ändå kan du antingen ta bort den eller skydda den. Testa med borttagningskrämer och använd fotfil efter fotbad. För att skydda liktornar, lindra smärta och minska obehag på grund av friktion och skav kan du använda skyddande plåster av textil, latex eller gel.

Scholl Skavsårsplåster