Vanliga frågor

Scholl Velvet Smooth™ Fotfil Wet & Dry

Som stolt ägare till en Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry kommer du att få massor av frågor. Om du vill ha alla svar behöver du bara läsa avsnittet Vanliga frågor.

1. Är Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry helt vattensäker?

Ja, den är vattensäker och kan användas under rinnande vatten och till och med i badet.

2. Kan jag använda mina diamantrullhuvuden på Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry?

Ja, den passar på enheten. Men eftersom de inte är konstruerade för användning på våt hud rekommenderar vi att du använder Wet & Dry-rullhuvuden för bästa resultat.

3. Vilken hastighet ska jag välja?

Det beror på dina behov och hur den hårda hud du vill behandla ser ut. Om du har mycket hård hud som behöver tas bort eller vill ha en snabbare behandling växlar du bara till den högre hastigheten.

4. När ska jag byta rullhuvud?

Det beror på hur ofta och hur länge du använder Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry. Om du tycker att resultatet börjar bli sämre är det dags att byta rullhuvud.

5. Varför finns det olika rullhuvuden?

Liksom vi tidigare har gjort för Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller har vi konstruerat olika rullhuvuden för olika grader av hård hud – för att passa dina behov så väl som möjligt!

6. Hur laddar jag Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry

Scholl Velvet Smooth Fotfil Wet & Dry levereras med laddninssdocka, sladd och kontakt. Läs igenom bruksanvisningen som följer med enheten innan du använder den första gången.