Skönhet


Hur gör jag för att hålla fötterna mjuka och lena?

Om du vill göra fötterna mjuka och lena kan du använda en exfolierande kräm som avlägsnar döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen. Om du har hård, tjock hud som du vill bli av med väljer du en kräm som innehåller salicylsyra. Du kan också testa att använda en fotfil efter fotbadet för att avlägsna förhårdnader. Var noga med att inte fila för mycket så att inte den nya, underliggande huden blir irriterad.

Scholl Exfolierande fotkräm

Vad orsakar förhårdnader?

Förhårdnader uppstår på fötterna på grund av långvarigt tryck och skav från dina skor när du går. Det kan vara obehagligt och vanprydande. Du kan ta bort förhårdnader med nya Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller – dess avancerade rullar ger dig lyxigt mjuka fötter.

Scholl Velvet Smooth™

 

Endast avsedd att användas på förtjockad hud på fötterna. Används endast på torr (ej fuktig) hud. Använd inte enheten någon annanstans på kroppen. Använd endast enheten för dess avsedda ändamål. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte enheten på samma ställe i mer än 3-4 sekunder åt gången. Avbryt genast användningen vid irritation eller obehag. Använd inte enheten på sårig, öm eller irriterad hud. Sänk inte ner enheten i vatten. Enheten är inte lämplig för diabetiker eller personer med dålig blodcirkulation. Håll långt hår och kläder borta från enheten när den används.

*Synligt resultat efter en användning. För filen varsamt över huden i cirklande rörelser för att slipa bort döda hudceller. 

Hur kan jag motverka torr hud?

Förhårdnader kommer ofta tillbaka om du inte åtgärdar den bakomliggande orsaken (tryck eller friktion på fötterna). Ta hand om dina fötter regelbundet med återfuktande, vårdande produkter som håller huden mjuk och smidig.

Scholl intensiv fotkräm för Torr Hud