Scholl In-Balance Smärtlindrande Innersula Ländrygg, Size M: 40-42

Produktegenskaper

  • Dämpar omedelbart de stötar som går genom underkroppen när du går
  • Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen minskar 
  • Hjälper till att stabilisera foten och underlätta din naturliga gångstil

Produktförpackningens innehåll: 1 EA

Produktbeskrivning

Bidrar till korrekt fotställning och minskar belastningen på ländryggen. Scholls nya smärtlindrande innersulor In-Balance® Pain Relief är framtagna i sambete med experter på biomekanik. Alla våra smärtlindrande innersulor är utrustade med Motion Control Structure®: Rätt form och kombination av material ger extra stöd åt specifika områden på foten. En innersula i fullängd som ger stöd för hela foten och motverkar tryckområden genom att jämna ut belastningen. Heel Cup ger överlägsen stötdämpning* och minskar belastningen på ländryggen.

• Size S, 37-39,5: SKU 3076748
• Size M, 40-42: SKU 3076738
• Size L, 42,5-45: SKU 3076749

Kontrollera att sulan ligger bra i skon innan du börjar använda den. Ta ur den gamla innersulan om det behövs. Hälen på sulan ska ligga emot skons bakkappa. Du kan klippa sulorna till önskad storlek enligt anvisningarna på produkten. 

För vissa kan det ta ett tag innan smärtlindrande innersulor känns bekväma. Det kan ta ett tag att gå in sulorna, eftersom fötterna måste anpassa sig till sulans utformning. Om det behövs kan du börja med att använda In-Balance-sulorna några timmar varje dag, och öka gradvis tills de känns bekväma hela dagen.
Sluta använda sulan och kontakta sjukvården om smärtan inte går över.

EA_3076738

Product Code: 5701092114075