Scholl Lights Black 60 denier - XS, S, M & L

Trycket appliceras från vristen och uppåt och ger ny energi till trötta, tunga ben.

Produktegenskaper

  • Ventilerade strumpbyxor
  • Räcker upp till 100 tvättar
  • Scholl FIBRE FIRM™-tekniken

Produktförpackningens innehåll: 1 EA

Produktbeskrivning

Scholl Light LEGS™ - Dina ben hade ingen aning om att de kunde kännas så sköna och se så bra ut.

Ogenomskinliga 60 DEN tights som ser ut och känns fantastiska. Gradvis kompression som håller in och formar dina ben. Ventilerade tights som räcker upp till 100 tvättar utan att förlora form och färg. Mycket bekvämt töjbart garn som ger ett riktat tryck för att forma dina ben.

Scholl FIBRE FIRM™ teknik: Trycket appliceras i utvalda områden från vristen och uppåt för att motverka trötthet och värk i benen.

78 % polyamid, 23 % elastan. 60 denier (DEN) utseende, ogenomskinlig, graderad kompression 3,5 mm Hg – 10 mm Hg

För att kunna njuta av Scholl Light LEGS TM Strumporbyxor med kompression är det viktigt att du följa instruktionerna nedan. För att se till att dina tights håller länge ska du vara noga med att hålla både finger- och tånaglar fria från skarpa kanter som skulle kunna fastna i dem och orsaka hål eller maskor. Avlägsna smycken som skulle kunna fastna i dina tights. 1. Ta tag i dina tights med tummarna på tårna och för dem försiktigt över foten. 2. Dra försiktigt dina tights uppför ett ben i taget. 3. Ta tag i midjebandet och placera det bekvämt vid midjan. Justera höfter, vader, anklar och tår genom att försiktigt nypa och förflytta din tights. Nu sitter dina Lights LEGS™ perfekt.

Product Code: 5701092113030