Strumpbyxor - Scholl Light Legs

Få känslan av lätta ben under hela dagen

Den moderna kvinnan är aktivare än någonsin. Målmedvetenheten gör att hon outtröttligt tar sig igenom dagen genom att gå, sitta, dansa och hoppa – men benen är tyvärr inte alltid lika outtröttliga som sinnet...

Fortsätt att läsa nedan och upptäck hur Scholls Light Legs Strumpbyxor kan hjälpa dig att återuppliva dina trötta, hängiga ben.

 

Scholl Light Legs Strumpbyxor

Trötta och ömma ben kan verkligen tynga ned en hel dag. Scholl Light Legs Strumpbyxor hjälper till att förebygga trött- och tunghet så dina aktiviteter inte behöver drabbas. Ta på dig Scholls Light legs Strumpbyxor på morgonen och skutta ut i världen med fjäderlätta ben!

 

Vad är kompressionstights?

Kompressionstights är designade för att omge benen med ett mindre tryck för att öka cirkulationen och undvika svullnad och ömhet av tunga, smärtande fötter. Med vanliga strumpbyxor kan blodcirkulationen försämras om du rör på dig hela dagen. Detta kan i sin tur leda till att dina ben gör ont och känns slutkörda.

 

Hur funkar Scholl Light Legs Strumpbyxor?

Scholl Light Legs Strumpbyxor är specialdesignade med vår fiberfermteknologi för att främja en skonsam kompressionseffekt runtom och längs med hela benet. Detta tryck hjälper till att forma benen samt stimulera cirkulationen vilket i sin tur ökar blodflödet för att motverka trötta, tunga och ömma ben under hela dagen.

 

Produktens Fördelar

  • Främjar blodcirkulationen

Scholls Fiberfermteknologi lägger ett milt och skonsamt tryck på utvalda delar av benet, från ankel till låret för att hjälpa till att motverka och pigga upp trötta, tunga och ömma ben.

 

  • Vackert formade ben

Det mjuka, stretchiga tyget i dessa kompressionstights applicerar ett snällt tryck mot hela benet som hjälper till att skulptera och forma dina ben så att de ser slankare ut.

 

  • Dina ben känns fantastiska

Scholl Light Legs Strumpbyxor är gjorda av andningsbart material med ultrakomfort för ben som inte bara ser bra ut, utan även känns fantastiska hela dagen.

 

  • Hållbar Ladder Lock-teknologi

Vår Ladder Lock teknologi hjälper till att reducera maskor på dina strumpbyxor: Scholls strumpbyxor är ideala för långvarig hållbarhet. Högkvalitativt, slitstarkt garn innebär att 60 den strumpbyxor kan hålla upp till 100 tvättar och 20 den kan hålla upp till 50 tvättar utan att förlora form eller färg.

 

  • Strumpbyxor för alla tillfällen

Våra Light Legs Strumpbyxor finns i en mängd olika storlekar, färger och den för att du ska kunna hitta det perfekta paret till alla olika tillfällen!

 

 

 

FAQ

Nedan kan du se vanliga frågor våra kunder ställer till oss kring Scholl Light Legs Tights:

 

Vad betyder namnet Scholl Light Legs?

Scholl Light Legs strumpbyxa är ett benplagg som ger skonsamma kompressioner mot benet för att öka cirkulationen och återuppliva trötta, tunga ben samt få dina ben att kännas fasta, slanka och helt enkelt fantastiska.

 

Vad menas med kompressionslutning och Fiberfermteknologi?

Med gradvis kompression menar man att Scholls Light Legs strumpbyxa ger ett milt tryck som är som tightast runt ankeln och minskar gradvis upp längs benet. Kompressionen är mätt i mmHg (millimeter kvicksiver)

 

Scholl Light legs strumpbyxor använder fiberfermteknologi i en kompressionslutning (10mmHg runt ankeln, 5 mmHg runt vaden och 3.5 mmHg runt låret). Ju högre mmHg, desto starkare kompressionslutning)

 

Varför välja Scholl Light Legs strumpbyxor?

Med Scholl Light Legs strumpbyxor känns dina ben bättre än någonsin. Du kommer inte ångra ditt köp av Scholl Light Legs strumpbyxor!

 

Hur många timmar kan jag ha på mig Scholl Light Legs Strumpbyxor innan den lätta känslan försvinner?

Du kan bära Scholl Light Legs Strumpbyxor hur många timmar du vill. De är så pass bekväma och lätta att du förmodligen kommer vilja ha på dig dem mer än åtta timmar.

 

Kan ett språng eller hastig rörelse påverka Scholl Light Legs strumpbyxors kompression?

Att du springer eller jobbar påverkar inte kompressionskvalitén. Strumpbyxan på 20 den som i sin natur är mer känslig har blivit designad med Ladder lock teknologi som motverkar eventuella maskor.

 

Kan jag använda hudkräm under mina Scholl Light Legs Tights Strumpbyxor?

Ja. Med Scholl Light Legs Strumpbyxor tillkommer instruktioner om hur du trär på strumpbyxorna. De påverkas inte av lotion eller kräm på benen.