Smärtlindrande Sulor

Varför Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor?

Under en hel dag bär dina fötter upp till 500 ton. Om vikten inte fördelas jämnt kan smärtande områden uppstå där trycket är stort. Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor är formade på ett sätt som ger kliniskt bevisad tryckavlastning. De stabiliserar också fötterna och på så viss motverkar felinställning som kan ge en onaturlig gångrörelse. Belastningen fördelas över fötterna vilket kan hjälpa till att lindra smärta som vandrar uppåt i kroppen och kan sitta i knän, höfter och ländrygg.

Bruksanvisning: Kontrollera att sulan ligger bra i skon innan du börjar använda den. Ta ur sulan som redan ligger i skon om det behövs. För vissa kan det dröja lite innan smärtlindrande sulor känns bekväma eftersom fötterna måste anpassa sig till sulans utformning. Därför kan du behöva gå in sulorna under en period. 

Dina fötter kan vara källan till smärta i underkroppen

Smärta i underkroppen kan göra att vardagsaktiviteterna går långsammare. Ojämn tryckfördelning eller felställning av fötterna kan ha negativa effekter som leder till smärta i underkroppen. Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor hjälper till att lindra smärtan i underkroppen när du har varit på fötterna hela dagen. Sulorna har utvecklats av ett team av experter på biomekanik, har så kallad Motion Control Structure® och är utformade för att fungera på 3 sätt: stötupptagning, omfördelning av tryck och stabilisering.

Absorberar stötar

Hjälper med att omedelbart dämpa de stötar som går genom underkroppen när du går. 

Tryckomfördelning

Anpassar sig till fötterna så att kroppsvikten fördelas bättre och belastningen fördelas jämnt över fötterna.

Stabiliserande

Hjälper till att stabilisera foten och underlätta din naturliga gångstil.

Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor Häl

Belastning på ligament och senor kan leda till smärtor i hälen. Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor Häl har dubbla lager stötdämpande gel och ger ett flexibelt stöd som lindrar hälsmärtor orsakade av plantar fasciit eller hälsporre.

Upptäck

Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor Ländrygg

När man går kan stötarna vandra upp till underkroppen och leda till smärta. Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor Ländrygg har en hälkopp som motverkar att belastningen överförs till ländryggen.

Upptäck

Scholl In-Balance™ Smärtlindrande sulor Fotvalv

Scholl In-Balance™ Smärtlindrande innersulor Fotvalv för ger ett skonsamt stöd för fotvalvet som kan motverka belastning på grund av nedsjunket fotvalv.

Upptäck

 

Scholl In-Balance™ Pain Relief Knee to Heel Insoles

Lindrar spänning i underbenen och relaterad knäsmärta genom en djup urskålning för hälen som samverkar med stöd för fotvalvet. Standard, ¾ sula. Lindrar smärta i knän och värk i ben orskade av belastning vid gång.

Upptäck