Scholl GelActiv Sulor

Everyday sulor för daglig användning.

Nya Scholl GelActiv Sulor förebygger trötthet och smärta i fötterna. De finns i två varianter som är särskilt anpassade för olika behovsprofiler.

Scholl GelActiv Everyday

Everyday sulor för daglig användning.

Vill du shoppa längre, strosa runt med familjen eller ta en rask promenad runt kvarteret – nya Scholl GelActiv Everyday sulor ger dina fötter ett bekvämt stöd hela.

Bäst för:

  • Vardagsskor
  • Boots
  • Gymnastikskor

Scholl GelActiv Sport

 

Sport-innersulor för uthållighet

Med Scholl GelActiv Sport-innersulor kan du träna ännu längre. De innovativa innersulorna är utvecklade i samarbete med University of Salford för att ta upp stötar och minska belastningen på lederna.

Passar bäst för:

  • Träningsskor
  • Sportskor

Scholl GelActiv Work

Work sulor för stöd hela dagen.

GelActiv-tekniken dämpar stöten när fötterna träffar underlaget och ger långvarigt stöd – vilket är särskilt bra om du står och går i många timmar på jobbet. Då klarar fötterna att du jobbar så länge som det behövs.

Bäst för:
  • Arbetsskor
  • Vardagsskor
  • Sportskor

 

Erfarenhet och innovation i kombination.

En perfekt balans mellan dämpning och stöd.

Nya Scholl GelActiv-teknik bygger på två typer av gel som har visats ta upp minsta stöt och ger en effektiv dämpning av de stötar man känner när man går och springer. Den fastare gelen ger stöd för fotvalv och hälar medan den mjukare gelen ger högeffektiv dämpning samt förstärker stötdämpningen.

Nya Scholl GelActiv sulor kan klippas till så att de passar alla skostorlekar. Tack vare det högeffektiva glidskyddet på undersidan halkar de inte heller runt inne i skon.

Innersulorna går även att rengöra och återanvända: torka bara av dem med ljummet vatten och tvål.

 

100 års erfarenhet

Vi har bevarat passionen och värderingarna från vår grundare, doktor William Mathias Scholl: vi tror att friska fötter ger ökad komfort och ökat välbefinnande – och det är precis vad vi vill att våra produkter ska ge.

Scholl GelActiv-teknik

Den unika och innovativa GelActiv-tekniken bygger på två geler som ger effektiv stötdämpning och minskar belastningen på fötterna: en fastare gel som ger stöd för fotvalv och hälar plus en mjukare som ger optimal stötdämpning.

Säg hej då till värkande fötter.

Tips om hur du undviker trötta och ömma fötter.