Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil Wet & Dry

Produktegenskaper

  • Särskilt utvecklad för torr eller våt användning i duschen eller badet
  • Silkesmjuka fötter från första användningen
  • Sladdlös och med laddningsbart lithiumbatteri
  • Avlägsnar överflödig hård hud skonsamt och effektivt
  • Med två hastighetssteg för individuellt anpassad borttagning av förhårdnader

Produktförpackningens innehåll: 1 EA

Produktbeskrivning

Nya Scholl Velvet Smooth Wet & Dry är sladdlös och laddningsbar. Den lämpar sig både för torr och våt användning, såsom i duschen eller badet. Tack vare det specialutvecklade rollerhuvudet får du bort överflödig, hård hud efter en användning. Med de två hastighetsinställningarna skapar man en personlig rutin för att avlägsna förhårdnader på ett effektivt och skonsamt sätt.

Regelbunden användning: Kontrollera att sliphuvudet sitter ordentligt fast i fotfilen. Använd inte fotfilen om inte sliphuvudet sitter på plats. Du sätter på och stänger av fotfilen genom att trycka på power . Använd för att växla mellan låg och hög hastighet. Låt sliphuvudet varsamt glida över den hårda huden på foten och fortsätt med detta tills foten känns så mjuk som du vill ha den. Fotfilen stannar om du trycker för hårt. Torka av eller skölj fötterna efteråt för att avlägsna rester av döda hudceller. Torka därefter fötterna. Avsluta med att smörja in och massera dina ljuvligt mjuka fötter!

Lämpar sig inte för diabetiker.Försiktighetsåtgärder: Får endast användas på hård hud på fötterna. Använd inte fotfilen på något annat ställe på kroppen. Använd endast fotfilen för dess avsedda ändamål. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte fotfilen på ett och samma ställe mer än 3-4 sekunder åt gången. Avbryt omedelbart användningen om irritation eller obehag uppstår. Använd inte fotfilen på skadad, öm eller irriterad hud. Tänk alltid på halkrisken om du använder fotfilen i en fuktig miljö. Sänk inte ner fotfilen i vatten under längre perioder. Fotfilens batteri får endast laddas med den avtagbara strömenheten som medföljer fotfilen. Fotfilen får endast laddas med den medföljande laddningsdockan. Använd inte fotfilen medan den laddas. VARNING: Ta bort fotfilen från laddningsdockan innan du rengör fotfilen med vatten.  addningsdockan är inte vattentät. Ladda inte fotfilen nära vatten, skölj inte laddningsdockan under vatten och hantera inte laddningsdockan med blöta händer. Strömsladden kan inte bytas ut. Om sladden är trasig måste fotfilen kasseras. Håll långt hår och kläder borta från fotfilen när den används.

Product Code: 5900627066555