Hur du får dina fötter redo för kontorsfesten!

 


Att förbereda dina fötter för dans och dina bästa klackar är något att tänka på, men oron är försvinner med den här guiden…

Festtider är på ingång, du har valt ut din klänning och dina festskor… men är dina fötter redo? Om de har varit instoppade i stövlar och strumpor sen sommaren vinkade hejdå för några månader sedan, är det dags att göra sig redo för den stora återkomsten. Det vore trots allt ett brott att använda ett par glammiga skor med synlig torr hud på fötterna! 

Gör återfuktande till en daglig rutin

Precis som att du duschar, borstar dina tänder och tar på dig deodorant, kan du göra återfuktande av dina fötter till en viktig del av din dagliga skönhetsrutin. Det är det bästa sättet att hålla torr hud på fötterna borta.

Det kan gå snabbt och enkelt med Scholl Velvet Smooth Dagkräm, som innehåller hyaluronsyra för ett intensivt återfuktande. Ha det i närheten så att du kommer ihåg att massera in det i dina fötter när du har torkat dem efter din morgondusch. Det absorberas snabbt och kommer lämna dina fötter mjuka och lena hela dagen och hela natten lång.Sätt fötterna i blöt

Skäm bort dina fötter med ett regelbundet fotbad. Det är inte bara superavslappnande för hårt arbetande och värkande fötter som har varit på språng hela dagen. Några stänk av ett fotbad som innehåller grön kaviar, marinserum och E-vitamin kan göra underverk för dina fötter.

Häll upp fotbadet i en balja med varmt vatten för att intensivt återfukta den torra huden på fötterna, vilket lämnar dem vackert mjuka och lena.Tid för behandling

För att dubbla effekten av återfuktandet och för att verkligen få bort torr hud på fötterna, applicera Scholl Velvet Smooth Nattkräm på dina sulor efter ditt fotbad. Den superåterfuktande blandningen av ingredienser kommer ta sig an den torra huden på en gång.

Ta på dig några bomullsstrumpor innan du går och lägger dig för att behålla fukten för en intensiv behandling över natten. Du kommer vakna upp på morgonen med vackra, mjuka och silkeslena fötter som är redo för att sätta på sig de där festskorna.