Torr hud


Hur hanterar man torr hud?

Undvik torr hud för mjuka och vackra fötter

Mellan vinterstövlar, nätter ute på dansgolvet och morgonjoggningen, kan man med rätta konstatera att våra fötter utsätts för både väder och vind. Oavsett livsstil är torr hud ett vanligt klagomål, speciellt på fötterna.

Upptäck

Säg hejdå till torr hud och få vackra fötter!

Många människor lider av torr hud på deras fötter. Till skillnad från andra delar av vår kropp, är huden på våra fötter naturligt torr eftersom de inte har några olj-körtlar, så de förlitar sig på tusentals svettkörtlar för att hålla sig återfuktade. Om du inte återfuktar regelbundet, kan torr hud på dina fötter bli värre väldigt snabbt, se fult ut och kommer inte se friskt och vackert ut. Det kan även bli smärtsamt och klia vilket leder till obehag. Genom att ta bort den gamla, döda huden och återfukta den nya, kommer dina fötter snart vara återställda och både se och kännas fantastiska.

Upptäck

Trenden inga strumpor: Kan det leda till torr hud?

Många människor i världen går utan strumpor dagligen, oavsett om det beror på modet, klimatet eller något annat. Att använda skor utan strumpor kan dock leda till fotproblem.

Upptäck

Torr hud på vintern

När temperaturen sjunker och luften blir torr, kan även din hud bli likadan. Så kom ihåg vilken effekt vintern kan ha på huden och hur du kan övervinna dem för att se till att din hud håller sig mjuk och glänsande året runt.

Upptäck

Hur du får dina fötter redo för kontorsfesten!

Att förbereda dina fötter för dans och dina bästa klackar är viktigt att tänka på, men oron försvinner lätt med hjälp av den här guiden…

Upptäck