Vackra fötter

 

En hemmapedikyr är ett perfekt sätt att koppla av – ta hand om dig själv och förvandla ditt badrum till ett hemmaspa!

Ta hand om dina tår en gång i veckan.


1. Förberedelser
Ställ fram allt du behöver för pedikyren inom räckhåll och ställ in en låg och bekväm stol i badrummet. Passa på att sätta på lite musik och koppla av till dina favoritlåtar.

 

2. Mjukhet
Ta hand om dig och använd en exfolierande kräm med naturlig pimpsten och fruktsyror för att exfoliera och återuppbygga huden. Låt torka på huden och borsta sedan av blandningen så att döda hudceller avlägsnas.

3. Skäm bort dig själv
För dig som vill ha riktigt mjuka fötter finns Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med diamantkristaller. De avancerade mikrorullarna tar försiktigt bort förhårdnader och ger dig underbart mjuka fötter.

4. Trimma fötterna
Tvätta fötterna snabbt i varmt vatten och klappa dem torra med en handduk. Klipp sedan de uppmjukade naglarna och fila hörnen.

5. Ljuvligt välgörande
Använd Scholl Intensiv Fotkräm för torr hud för att återfukta ordentligt och massera försiktigt in krämen i fötterna. Glöm inte att smörja mellan tårna!

6. Perfekta naglar
Lacka naglarna. Grunda med ett klarlack och använd Scholl Gel Tåskiljare för bästa resultat.

7. Mera färg!
Sätt lite extra färg genom att dra penseln med långa svepande längs mitten av nageln inifrån och ut och därefter på höger och vänster sida. Fötterna blir supersnygga!