Innersulor: Vinterguiden

 

Förhindra komplikationer

Under vintern är det viktigt att reglera temperaturen runt dina fötter så att du inte utsätter dem för extrem värme eller kyla. Tänk på dem på samma sätt som du tänker på dina händer eller resten av din kropp och använd lager och klä dig rätt. Se till att använd passande strumpor och skor som andas på dina fötter; precis som du gör med handskar, mössor och halsdukar. Att hålla dina fötter varma och väl skyddade är det bästa sättet att undvika långvariga problem.

 

Hur innersulor kan hjälpa

Innersulor tar bort trycker på dina fötter genom att ge extra vaddering och stöd, och hjälper till att förhindra att fötterna blir trötta. Scholls sortiment av GelActiv innersulor finns för flera olika tillfällen, oavsett om du använder dem för dagligt bruk, sport eller jobb, vi kan hjälpa dig ge dig stöd för dina fötters individuella behov. Då vi tillbringar mer än halva våra liv stående är det viktigt att ta hand om fötterna – oavsett om du tar dig fram genom snödrivor på väg till jobbet eller gör det bästa av din dag och åker skridskor. Du behöver se till så att du har rätt mängd stöd och skydd, samt att de hjälper till att reglera temperaturen runt dina fötter – ju mer stoppning som finns mellan den kalla marken och bottnen av dina fötter under dessa tider, desto bättre!

 

Få rätt balans

Mellan vind, regn, snö och is kommer underlaget som vi går på att bli halt vilket kan göra det svårt att ha en bra balans. Under denna tid på året ska du se till att dina fötter har rätt vaddering, skydd och är så balanserade som möjligt genom att använda innersulor. Vissa innersulor (till exempel Sholl GelActiv innersulor) kommer med två typer av vaddering – en hårdare för att stödja fotvalven och hälen och en mjukare för att ge extra bekvämlighet och stabilitet som du behöver när marken inte känns så säker under dina fötter. Att bygga en bekväm, stabil “grund” kommer hjälpa dig att navigera svår terräng. Innersulor kan verkligen hjälpa på det sättet, samtidigt som de fungerar som små stötdämpare och lindrar värk och smärtor inom foten. Så, om du i år är trött på att känna att du har gått en miljon mil när du inte kan ta dig fram på annat sätt, prova Scholls GelActiv sortiment av innersulor. Vi lovar, du kommer inte att ångra det och dina fötter kommer tacka dig.