Hårt arbetande fötter: Innersulor för jobb

 

Innersulor för jobb kan hjälpa till att hålla dina fötter borta från att ha ont i hälen och minska påfrestningen och den höga belastningen från ett arbete där du är på fötterna hela dagen. Vi kanske tror att värkande fötter är en normal sak, speciellt efter en lång dag på jobbet. Scholl GelActiv Work är speciellt utformade för arbetande människor med fötter som är maximalt pressade, för att minska påfrestningen och bära mer av bördan, speciellt vid stående i långa stunder. Men hur fungerar de?

Hur Innersulor för jobb fungerar
Innersulor för jobb har flera lager av gel som passar i dina skor. De kan erbjuda mer stöd mellan dig och marken, absorberar stötar och gör det bekvämt för dina fötter samtidigt som de ger stöd. För att se till så att de fungerar bekvämt, följ instruktionerna på förpackningen och se till så att du har en bra sax att klippa till dem med. När du tar på dig din sko, kommer du märka en stor skillnad - som att du går på moln. 


Vad är de bra för?
Många av oss tillbringar mycket av vår tid på våra fötter när vi arbetar. Oavsett om det är i bygg- eller matbranschen ellera ett jobb på en avdelning, kan dina fötter känna av trycket av både gående, stående i långa perioder, eller genom bärandet av tunga saker. Genom att göra våra skor mer bekväma med innersulor för jobb, kan våra fötter känna en ordentlig lättnad då de lindrar tryck från känsliga områden på fötterna och stöder muskler och senor som håller dig upprätt. Så mycket som 60% av våra liv tillbringas på fötterna och ännu mer än det om vi jobbar på dem! Därför kan det hjälpa dig att gå längre om du tar hand om dem och även hjälpa till att minska skador. 


Minska överdrivet tryck
Innersulor underlättar även för rullande rörelser och erbjuder elasticitet som minskar överdrivet tryck om du behöver springa. Dessutom är Scholl GelActiv-teknologin innovativ och innefattar två geler som effektivt absorberar stötar och minskar trycket på dina fötter: en fastare gel stöder fotvalven och hälarna, och en mjukare ger dig optimal stötabsorbering. Våra innersulor är även tvättbara, men bör bytas ut mot nya var sjätte månad. Om du köper två par och byter ut dem mot varandra dagligen kommer det hjälpa till att hålla dem torra och minska lukt som kan bildas om man använder samma par. 


Scholl innersulor för jobb
Scholl innersulor för jobb är inte de enda som finns i sortimentet för Scholls GelActiv™ innersulor , vilka faktiskt finns i flera olika varianter: jobb och vardag. Gellagret i innersulorna kan underlätta för fötterna långt innan de blir trötta och absorberar stötar effektivt genom att minska vikten på sulan. Våra innersulor för jobb är perfekta för formella skor, stövlar och nästan allting där i mellan som är tänkt för arbete. Brevbärare, kockar, och reparatörer - människor i servicebranschen som spenderar många timmar på sina fötter kommer se en stor förbättring när det gäller deras komfort i föttern och kommer även känna känslan av att gå på moln. Det finns tre lager av innersulan. En fast häl för styrka, en hårdare gel som stöder fotvalvet och hälen, och en mjukare gel som dämpar och absorberar stötar.

Vad väntar du på? Prova Scholls GelActiv™ innersulor idag.