Iläggssulor


Varför behöver man egentligen iläggssulor?

Vad är en iläggssula

I denna artikel från Scholl tar vi en titt på vad innersulor faktiskt gör och hur de kan förhindra dina fötter från att bli trötta.

Upptäck

Låt oss gå på en promenad: Vandringstips för att förhindra trötta och ömma fötter

Vandring är ett utmärkt sätt att komma i form och njuta av naturen, men om du har trötta och ömma fötter, kan det ta det roliga ur promenaden. Se till så att dina fötter är redo för stora äventyr denna sommar med våra bästa tips.

Upptäck

Hårt arbetande fötter: Innersulor för jobb

Innersulor för jobb kan hjälpa till att hålla dina fötter borta från att ha ont i hälen och minska påfrestningen och den höga belastningen från ett arbete där du är på fötterna hela dagen. Vi kanske tror att värkande fötter är en normal sak, speciellt efter en lång dag på jobbet. Scholl GelActiv Sulor Work är speciellt utformade för arbetande människor med fötter som är pressade maximalt, för att minska påfrestningen och bära mer av bördan, speciellt vid stående i långa stunder. Men hur fungerar dom?

Upptäck

Varför du behöver bra fotstöd

Om dina fötter gör ont, kan det vara något som är fel – och dina symptom kanske inte bara känns i fötterna. Att använda rätt skor och försäkra dig om att dina fötter har rätt stöd kan helt och hållet förändra hur dina fötter känns! Allt börjar med fötterna – de är ditt stöd, din transport, din egen grund. De håller din vikt, balanserar dig, leder dig framåt och absorberar stötar. Så, deras stabilitet och mekaniska förmåga är riktigt viktig – och inget att ignorera.

Upptäck

Sulor till Dina Favoritskor

Denna infographic från Scholl visar dig hur du kan känna dig bekväm oavsett vilka skor du använder. Motverka trötta fötter med GelActive sulor!

Upptäck

Vetskapen bakom Innersulor

Vetskapen bakom Innersulor. Ergonomiskt designade för att skapa en avlastning för dina fötter, skapta för olika aktiviteter i ditt liv. Titta mer här och se hur du kan använda iläggssulor för att få alla dina skor att bli dina favoritskor!

Upptäck