De mest effektiva metoderna för borttagning av hård hud för fantastiska fötter

 

Hård hud är inget lätt problem: speciellt när det kommer till dina fötters hälsa och utseende. Synen av hård hud på hälarna kanske får dig att vilja gömma dem. Det kan till och med göra det svårt för dig att gå i klackar! Som tur är finns det lätta sätt att ta bort hård hud på vilket resulterar i vackra fötter som du kan vara glad över att visa upp. När du väl har läst detta kan hård hud vara ett minne blott!

Diamanter är för evigt

Ett av de mest effektiva sätten att ta bort hård hud på är genom att fila ner den. Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller är en effektiv fotfil som hjälper till med att hålla fötterna silkeslena och se fantastiska ut. Apparaten snurrar den specialdesignade micralumina-rollern med diamantkristaller på hög hastighet för att försiktigt ta bort hård hud. Den är ergonomiskt byggd med ett mjukt handtag som är lätt att hålla i och apparaten är enkel att använda. Det finns tre olika roller-huvuden, alla med olika typer av grovhet, vilket kan hjälpa till vid olika förhårdnader på huden. Vanlig grovhet: för normal hård hud, Extra grov: för väldigt hård hud och Mjuk: för den perfekta avslutande looken. Manuell filning är ett tidskrävande sätt att hålla hård hud borta – speciellt i jämförelse med andra vanliga metoder. Detta är dock historia om du äger en Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller!


Ont om tid

Om du har ont om tid kan Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller ge dig fantastiska fötter i expressfart – även om du har lite tid. Intensiteten i rollern kan ändras till ”Extra grov” om du hanterar extremt hårda lager av död hud som du vill få bort snabbt. Men även två andra intensiteter: “grov” och “extra mjuk” beroende på mjukheten på din hud och effekten du är ute efter. Tips från Scholl: Prova den nya Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil Pink med Diamantkristaller som redan kommer med ett extra grovt roller-huvud.


Spela säkert

Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller är en väldigt säker behandling. Roller-huvudet är skonsamt nog för att få bort död hud utan att skada den friska huden under. Andra behandlingar som involverar vassare verktyg kan vara svårare att hantera och vi har tänkt på detta med Velvet Smooth.