Hård hud


Hur hanterar man förhårdnader och hård hud?

Hur man förhindrar och behandlar förhårdnad

Våra fötter är utsatta för oräkneligt många bördor under en dag då vi går, sitter och står i långa perioder i taget. Det är lätt att försumma dina fötter under vintermånaderna när de är undangömda i varma kängor. Förhårdnader uppstår vanligtvis under kallt väder när fötterna får ännu mindre uppmärksamhet.

Upptäck

De mest effektiva metoderna för borttagning av hård hud för fantastiska fötter

Hård hud är inget lätt problem: speciellt när det kommer till dina fötters hälsa och utseende. Synen av hård hud på hälarna kanske får dig att vilja gömma dem eller kan till och med göra det svårt för dig att gå i klackar! Som tur är finns det lätta sätt att ta bort hård hud på vilket resulterar i vackra fötter som du kan vara glad över att visa upp. När du väl har läst detta kan hård hud bli historia!

Upptäck

Ta hand om hård hud så att dina fötter blir vackra

Livet gör avtryck på våra fötter och vi ger dem inte alltid så mycket vård och uppmärksamhet som de förtjänar. Fötter har sina egna försvarsmekanismer men de är inte alltid de mest effektiva. Ta till exempel förhårdnader, där din kropp utvecklar tjock och hård hud som en slags rustning för att skydda mot upprepad gnidning och friktion. Om det inte blev tjockt skulle huden brytas ner och blöda. Men även förhårdnader i sig själva kan orsaka smärta och obehag. Förhårdnader är väldigt vanligt och de goda nyheterna är att det är lätt att ta bort hård hud genom behandlingar hemma.

Upptäck

Fakta om hård hud

Att veta saker om hård hud (även känt som förhårdnader) är viktigt – speciellt om de ger dig problem. Ta reda på våra topp fem fakta om de rätta behandlingarna för hård hud i den här guiden.

Upptäck