Skäm bort dina fötterFöreställ dig scenen: lugn, avslappnande musik. Den underbara doften av doftljus. Föreställer du dig ett femstjärnigt spa? Tänk om! Vi vill alla spendera vår egen-tid genom att bli behandlade som rock-and-roll kungligheter med mjuka, vackra fötter i slutet av behandlingen men i verkligheten räcker inte allas budget till det! Något som kanske förvånar dig är hur enkelt ett spabesök kan efterliknas i ditt eget hem speciellt när det kommer till att skämma bort dina fötter. Låt oss ta en titt på stegen du kan ta för att ge dig själv en spaupplevelse bekvämt i ditt eget badrum!

Den perfekta “skäm bort dina fötter"-atmosfären
Ta dig tid att göra ditt rum redo, vilket kan göras med tända ljus, brinnande rökelse, och spelandet av lugn musik. Dessa element av en spaupplevelse kanske ses på som de mest onödiga men kan spela en viktig roll. Den dämpade belysningen, de behagliga dofterna och den lugnande musiken kan minska din stressnivå och enkelt få dig att trivas bättre.


Ta ett långt bad
Slappna av ännu mer genom att ta ett långt lyxigt bubbelbad. Detta tjänar ett dubbelt syfte då det inte enbart hjälper till att stressa av utan också hjälper till att förbereda din hud för de olika behandlingarna som du vill ha. Ett ordentligt bad hjälper huden på dina fötter att bli mjukare och mer redo för behandlingar – vilket är extra viktigt när du försöker få bort död hud. Ett annat kanske oväntat resultat av denna avslappning är att behandlingar som borttagning av torr hud blir mycket mer bekväma då kroppen är mindre känslig när stressnivån minskas.*


Behandlingar
Detta är vad allting handlar om. Trots att det är viktigt med atmosfären och de avslappnande elementen går du inte till ett spa för några ljud och ett bad. Det finns flera olika hemma-behandlingar att prova på, som ansiktsbehandlingar, body scrubs, vaxningar och hårborttagningskrämer, men få är så avslappnande och givande (och förbises) som fotbehandlingar. Scholl Velvet Smooth produkter kan ta hand om dina behandlingar. Allt från pedikyrer till borttagning av förhårdnader, fotkrämpor kan tas om hand, men kan också göra så att dina fötter ser bättre ut efteråt. Fötter är obesjungna hjältar i vardagen, alltid där för att ta dig dit du behöver vara, så det är dags att fira dem som de bör firas: ge dem tid att tas om hand i din rutin och ge dem en välbefinnande pedikyr då och då! Bygg upp ett kit med pedikyr-verktyg som innehåller allt det viktiga: nagelsax, filar och verktyg för borttagning av död hud och självklart Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller med en samling med tre olika rullhuvuden (Vanlig grov: för normal hård hud, Extra grov: för väldigt hård hud och Mjuk: för den perfekta och lena avslutningen). Ta en titt på Scholls Velvet Smooth sortiment av produkter som kan hjälpa dig att ta hand om dina fötter och göra dem bekväma och vackra.

 

*http://www.everydayhealth.com/pain-management/stress-and-pain.aspx