Scholls nagelvårdsguide för söndagskvällar

 


Det är söndagskväll och du gör dig redo för den kommande veckan. Det är hög tid att förbereda dina naglar, men hur? I den här guiden tittar vi på de bästa tipsen för att göra dina naglar redo för jobbveckan.

 

En grillad middag och dina favoritprogram på TV - det finns inget mer avslappnande än en söndagskväll där du tar det lugnt hemma i soffan. Så, finns det något bättre läge att göra dina naglar fantastiska och att skämma bort dig själv med en söndagsmanikyr? Att ta dig tid att göra dina naglar finputsade och vackra kommer hjälpa dig med att göra ett gott intryck på kontoret på måndagsmorgonen.

1. Ta ett avkopplande bad

Kom i stämning inför en skämma-bort-dig-själv-kväll. Ta några rena, fluffiga handdukar, tappa upp ett bad med dina favoritoljor, tänd några doftljus och njut av det avslappnande badet. Se till att göra dina naglar riktigt rena när du badar – speciellt om du har tillbringat helgen med att pyssla i trädgården! Smutsiga naglar ger inte det bästa intrycket om du vill se professionell ut på jobbet.

 

2. Klipp och forma till perfektion

När du väl är uppe ur badet är det dags att sätta igång. Om dina naglar är lite för långa kan det vara klokt att klippa dem lite med en nagelsax för att göra dem mer lätthanterliga. Det kan vara svårt att jobba en lång arbetsdag med väldigt långa naglar, plus att kortare naglar ser moderna och sofistikerade ut. Naglar ser bäst ut när de alla har samma längd så klipp dem så att de matchar varandra ifall dina är olika långa. 

De kommer suga ut viktig fukt från dina fötter som kan leda till riktigt torra, uttorkade fotsulor och även spruckna hälar.

För att sedan få de perfekt formade naglarna utan ansträngning kan du prova att fila dem med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Nagelfil som har ett speciellt fil-huvud vilket låter dig skapa olika former på fingernaglarna mer precist än med en manuell nagelfil. Det är även ett mer varsamt sätt att fila dina naglar och det kommer inte göra så att dina naglar försvagas och bryts vilket ibland kan hända när du använder en manuell fil på fel sätt.

Vill du ha den bästa formen för jobbet? En ”squoval” form där nageltoppen endast är några få millimetrar ovanför fingret ser klassiskt ut och är perfekt för kontoret.

 

3. Putsa och gläns

För att slippa att underhålla dina naglar mycket men fortfarande njuta av naglar som ser fantastiska ut - varför inte skippa nagellacket? Det finns inget som drar ner ditt utseende så mycket som flisat nagellack och om du har en stressig vecka på jobbet är det inte troligt att du har tid att måla om dina naglar när det behövs.

Använd istället din Scholl Velvet Smooth Elektroniska Nagelfil igen, vilken är speciellt utformat för att få dina naglar att se perfekta ut även om du inte har något nagellack alls. Använd tillbehören för skrubbning och putsning för att få vackra och glänsande naglar som ser fantastiska ut. Använd huvudet för skrubbning först för att mjuka uuu kanterna och eventuella defekter på dina naglar, fortsätt sedan med huvudet för putsning för att ge dina naglar en vacker glans.

Resultat? Glänsande, friska och välputsade naglar som överglänser allt nagellack och ger den perfekta starten på veckan!