Julklappar: Fyll julstrumpan med Scholl

Julklappar: Scholl Velvet Smooth sortimentet

Vilka nagelvårdspresenter är bäst för julafton? Ta redo på vad du ska ge personen som älskar manikyr, pedikyr och putsade, vackra naglar mer än något annat.

 

  • Hjälp henne ta sin manikyr och pedikyr till en ny, professionell nivå med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Nagelfil, en elektrisk nagelputsapparat som filar, putsar och ger dina naglar glans snabbt och enkelt. Den gör det lätt att skapa enkla, naturliga och glänsande naglar på några minuter. Den har en speciell funktion för filande som låter dig fila både tå- och fingernaglar, och ger prydligare, mer precisa linjer. En briljant multitasking produkt: den har även en funktion för skrubbande vilket jämnar ut ojämnheter och som mjukar upp nagelns yta samt en funktion för putsning som ger naglarna en direkt frisk glans.

 

  • Om du vet att hon redan har en Scholl Velvet Smooth Elektronisk Nagelfil så lägg till ett paket med Scholl Velvet Smooth Nagelfil Refill för att fila, skrubba och få naglarna att glänsa, i hennes julstrumpa. Huvudena håller upp till 12 veckor, om de används regelbundet, så på detta sättet kommer hon alltid kunna ha professionellt putsade naglar på både tårna och fingrarna - med några extra huvuden till hands.

 

  • Ge klappen som ger friska och glänsande naglar denna jul med Scholl Velvet Smooth Nagelvårdsolja. Med 7 oljor och vitaminer kan denna dagliga olja hjälpa till att hålla finger- och tånaglar mer synligt glänsande och naturligt vackra. Oljan bör masseras in i naglarna och nagelbanden en gång om dagen för att man verkligen ska se skillnaden – den är perfekt efter en avslutad manikyr med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Nagelfil. Dessa presenter är perfekta för någon som älskar sina naglar – men också den perfekta anledningen att träffas och skämma bort sig själva ordentligt!

 

Du kan ge dem alla redskapen de behöver för att få vackra, naturliga och glänsande naglar utan någon stress!