Fotvård & Pedikyr


Fotvård och pedikyr för dina fötter.

Tips för vackra, friska fötter

När sommaren är här älskar vi alla att gå runt i öppna sandaler men tyvärr är våra fötter oftast den delen av kroppen vi tar minst hand om och de ser inte alltid ut som sitt bästa jag

Upptäck

Absoluta måsten för vackra fötter under sommaren

Även om det alltid känns långt borta, har sommaren som vana att smyga sig på dig när du minst anar det, och lämna dig omedveten – och oförberedd! Det krävs inte så mycket arbete som du tror för att få dina fötter redo och vackra inför sommarsäsongen, och för de tillfällen som hamnar i din väg

Upptäck

Skäm bort dina fötter

Föreställ dig scenen: lugn, avslappnande musik. Den underbara doften av doftljus. Föreställer du dig ett femstjärnigt spa? Tänk om! Vi vill alla spendera vår egen-tid genom att bli behandlade som rock-and-roll kungligheter, med mjuka, vackra fötter i slutet av behandlingen, men i verkligheten, räcker inte allas budget till det!

Upptäck

Gå på moln: tips för maximal fotkomfort

För människor som lider av ont i hälen finns det några saker du kan göra för att minimera det, medan du maximerar komforten. Många personer accepterar smärtan, och tröttheten de upplever i sluten av dagen, och tänker att det är en normal del av deras vardagliga liv, utan att uppleva lättnaden som en ordentlig innersula kan ge som stöd under dagen.

Upptäck

Håll dina fötter vackra och utan förhårdnader under sommaren

Sommaren är en av de bästa tiderna på året. Den bjuder på fantastisk mat, flera ursäkter för att gå ut, och självklart ledighet! Tyvärr, bjuder den även på en mängd fotvårdsutmaningar.

Upptäck

Det som behövs för ett hemma-pedikyrset

Då sommaren närmar sig (och för vissa är den redan här!) är nu den perfekta tiden för att ge dig själv en pedikyr för att dina fötter ska bli vackra för säsongen. När solen bestämmer sig för att titta fram, vill du vara redo att ta på dig dina favoritsandaler och springa ut genom dörren till parken eller för en dag på stranden med dina vänner utan att behöva oroa dig över att dina fötter ser hemska ut.

Upptäck

Fina fötter efter semestern

Fötter får ofta mer uppmärksamhet innan semestrar än någon annan tid på året, men vad händer när du kommer hem? Efter-semester fötter behöver extra omvårdnad, men med de rätta produkterna kan du snabbt och enkelt återställa deras härlighet, och hålla dina fötter semesterredo året runt.

Upptäck

Fotvård nattetid

Du har en rutin på kvällen för andra delar av din kropp, så varför inte för dina fötter? Oavsett om det handlar om att trycka ner dem i ett par smärtsamma skor, spela en sport eller inte ge dem tillräckligt mycket uppmärksamhet som de förtjänar, så är våra fötter ofta försummade.

Upptäck

Skäm-bort-mig-kväll

Att ha en lyxig och avslappnande kväll kan hjälpa dina tår och fotsulor att kännas och se så mycket bättre ut. För att göra det ännu roligare, bjud in din bästa vän, så att ni kan ha en tjejkväll tillsammans! Här är vår guide, steg för steg, för hur du kan förbereda en skön kväll för dina fötter för att få dem vackra, mjuka och friska…

Upptäck

Aj! Åh nej… Jag bröt en nagel

Vi har alla varit med om tillfällen när naglar går av, oftast precis före vi ska gå ut någonstans och vi vill att våra naglar ska se ut som bäst. Det är särskilt irriterande om du är kräsen gällande nagelvård och lägger mycket energi på att få dina naglar att se perfekta ut.

Upptäck

Tuff vinter, mjuka fötter

Vintern kan vara kall, hård och ganska elak mot din hud men den behöver inte vara tuff mot dina fötter också. Ta reda på vad det krävs för att behålla mjuka och vackra fötter under de kalla vinterdagarna.

Upptäck

Att hålla fötterna vackra under vintern

Termometern kanske rasar och de varma sommardagarna är ett minne blott, så det kan vara lockande att hålla dig varm och stoppa in dina fötter i mysiga sockor och stövlar tills det isiga vädret går mot vår.

Upptäck

Scholls nagelvårdsguide för söndagskvällar

Det är söndagskväll, och du gör dig redo för den inkommande veckan. Det är hög tid att förbereda dina naglar, men hur? Med den här guiden tittar vi på de bästa tipsen för att göra dina naglar redo för jobbveckan.

Upptäck

Hur du skyddar dina fötter när du utövar vintersporter

Från skidåkning till skridskor, vintersporter kan vara tärande för dina fötter. Låt oss ta reda på de vanligaste fotkrämporna från vintersporter, och hur du kan hantera dem…

Upptäck

Julklappar: Fyll julstrumpan med Scholl

Vilka nagelvårdspresenter är bäst för julafton? Ta redo på vad du ska ge personen som älskar manikyr, pedikyr och putsade, vackra naglar mer än något annat.

Upptäck

Hålla dina vinterskor torra & luktfria

Det är inte bara så att dina skor kan bli blöta av regn – värmen som tunga skor ger kan orsaka svett, också. Vi tittar på olika typer av saker som potentiellt kan orsaka svettningar, och metoder för att hantera detta.

Upptäck