Fotsvett


Så hanterar du fotsvett.

Vad orsakar svettiga fötter?

Att ha svettiga fötter är ingenting folk ofta vill prata om, men alla kan drabbas av det. Även om det brukar härledas till vissa delar av kroppen, som dina fötter, armhålor och handflator, finns det svettkörtlar över nästan hela kroppen.

Upptäck

Hur man bäst behandlar illaluktande fötter

Ingen vill vara känd som den med illaluktande fötter! Att sitta hemma på en filmkväll, att shoppa skor med vänner eller även en bowlingkväll ute kan bli en pinsam historia och otrevlig för dig på grund av en sådan lukt! Men det är inget du behöver oroa dig för, det finns många sätt att behandla illaluktande fötter.

Upptäck

Myter om förebyggande av fotlukt

Skrock och halvsanna historier existerar gällandes det mesta inom hälsovård och skönhet. ”Läppbalsam torkar ut dina läppar!” eller ”plockar du gråa hårstrån växer det ut fler nya” är några av myterna och de ohjälpsamma råden som låter sanna nog för att tros på, så det är inte konstigt att det finns liknande myter gällande fotvård. Låt oss ta en titt på några av dessa myter som associeras med fötter och diskutera fakta bakom fiktionen!

Upptäck

Svettiga fötter på gymmet

Låt inte fotsvettningar göra dig nedstämd.. Följ våra tips för att förhindra fotsvettningar på gymmet, så att du kan koncentrera dig på att njuta av din träning istället. Det är normalt att svettas – speciellt under ett träningspass. Kom ihåg att våra fötter har över 500 000 svettkörtlar (mer per centimeter än någon annanstans på i kroppen) och kan producera över två koppar svett per dag*

Upptäck

Fem tips på hur du kan hålla dina fötter luktfria

Det är pinsamt, obehagligt och stressande men det kan behandlas. Dessa fem tips kommer förhindra överdrivna svettningar och fotlukt och hjälper dig lugna ditt sinne.

Upptäck