Gör dina fötter redo för julfesterna

 

Med julfester runt hörnet, är det viktigt att ha fötterna redo för fest. Lär dig hur Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller kan hjälpa dig få vackra och mjuka fötter utan ansträngning…

Inbjudningarna strömmar in och du har en bunt olika fester att gå till denna festliga högtid, men allt detta firande lämnar inte mycket tid åt att skämma bort dig själv. Om dina nya festskor är redo och väntar på all dans du kommer utföra, se då till att dina fötter kommer göra dem rättvisa med en snabb och enkel express pedikyr.

Det kommer spara dig mycket tid och du kan känna dig självsäker med dina mjuka och lena fötter när du tar på dig dina höga klackar.

  • Till att börja med: om en sko med hälrem eller sandaler är ditt val av festskor, se till att torra, förtjockade hälar inte förstör ditt utseende.Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller är en elektrisk fotfil som är enkel att använda och har ett rollerhuvud med mikro-slipmedel som kan hjälpa dig skrubba bort hård hud enkelt och supersnabbt. 

    Använd enkelt på torr hud innan du hoppar i badet eller duschen för att få vackra mjuka och lena resultat på en gång. Prova att använda den åtminstone en gång i veckan för att hålla hårda hälar och torr hud på borta - för fötter redo för fest när som helst.

  • Velvet Smooth inkluderar tre olika rollerhuvuden. Den extra grova tar bort speciellt tjock och envis hård hud, den vanliga grova tar bort all extra hård hud och den mjuka erbjuder perfekt mjukgörande putsning. När du har putsat dina fötter med Scholl Velvet Smooth Elektronisk Fotfil med Diamantkristaller ska du följa upp genom att applicera en fotkräm.

    Den kommer att absorberas in i de djupare lagren av huden mycket lättare när dina fötter har skrubbats. Prova Scholl Velvet Smooth Dagkräm, som är icke-oljig och enkelt absorberas vilket gör att den är perfekt att använda inför en fest. Den innehåller närande ingredienserna A- och E-vitamin och Omega 6 för att magiskt få bort torr hud och får dina fötter att se och kännas fantastiska!

Till sist: när du väl har provat den, varför inte skaffa en åt din mamma/syster/moster i julklapp också?!